De Waarden
van Aarlesche Erven
We gaan in Q1 2023 starten met de bouw!

De Waardenwaar dromen werkelijkheid worden

In de Waarden van Aarlesche Erven worden dromen werkelijkheid. Op een prachtige locatie midden in de natuur en nabij het centrum van Best, wordt het nieuwe woongebied Aarlesche Erven gerealiseerd. Hier lonkt het buitenleven. De zuiverheid van de natuur en de levendigheid van de bruisende stad Eindhoven in de nabijheid.

In verkoop: 56 woningen

Heb je interesse in één van de 56 ruime en energiezuinige woningen? Inmiddels is al meer dan helft verkocht. Alles wat je moet weten over de nieuwbouwwoningen van Aarlesche Erven vind je op de website. Denk aan de plattegronden, de verkooptekeningen en de prijslijst. Op de interactieve kavelkaart zie je exact waar de woningen in het plan gelegen zijn en wat de tuinligging is. Heb je graag alles compact bij elkaar? Bekijk dan de brochures per woningtype.

Bekijk de woningtypes →

Een groene en gezonde leefomgeving

In de Waarden zijn groen en water altijd dichtbij. Er wordt een boomrijke en waterbergende groenstructuur aangelegd. Centraal in Aarlesche Erven ligt de poort naar het Groene Woud, de Wildernis. Hier kan je relaxen, wandelen, fietsen en ontdekken en spelen. De mogelijkheid om een boomgaard met fruitbomen te realiseren wordt onderzocht. Daarnaast wil de gemeente initiatieven van bewoners om een kruidentuin of wintertuin te realiseren stimuleren.

Duurzaam ontwikkelen en bouwen →

“Thuiskomen in de Waarden betekent wonen met het Groene Woud in je achtertuin en het centrum van Best naast de deur.”

Erfwoning de Waarden Aarlesche Erven

Een variatie aan woningen

Gefaseerd worden er in de Waarden van Aarlesche Erven de komende jaren circa 285 woningen ontwikkeld. Niet rechttoe rechtaan, maar een mooi en afwisselend beeld ontstaat door verschillende dakhoogtes, de variatie in gevelstenen, in detaillering en een natuurlijk keurenpallet.

In de Waarden van Aarlesche Erven, deelplan 1 realiseren wij 56 koopwoningen. Daarvan is al meer dan helft verkocht. Je kan kiezen uit 7 verschillende woningtypes: vrijstaande woningen, gelijkvloerse woningen, twee-onder-één-kapwoningen, drie-onder-één-kapwoningen, rijwoningen, erfwoningen en wildernis woningen. 

Woningaanbod →

 

Planning:

Hieronder vind je de globale planning van deelplan 1 van de Waarden van Aarlesche Erven.

Dit is een voorlopige planning waar geen rechten aan ontleend kunnen worden. 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.