Verkoopprocedure de Waarden II van Aarlesche Erven 

Je hebt een woning in de Waarden II van Aarlesche Erven op het oog. Welke stappen moet je doorlopen om jouw keuze kenbaar te maken? We leggen je hieronder graag uit hoe de verkoop in zijn werk gaat.  

Op vrijdag 17 november 2023 om 14.00 uur gaan de woningen van De Waarden II in verkoop. Inschrijven is mogelijk tot zondag 26 november 23.59 uur. Op maandag 27 november vindt de toewijzing plaats.

Bijzonderheid:  

Kandidaten die zich voor 15 november 2023 – 21:00 uur hebben ingeschreven voor de presale en zich uiteindelijk inschrijven voor specifiek(e) bouwnummer(s), krijgen bij toewijzing voorrang op soortgelijke andere inschrijvingen. Wanneer er meer dan één inschrijving is op het betreffende bouwnummer bepaalt Heijmans de volgorde en word je op een reservelijst geplaatst en word je benaderd zodra je in aanmerking komt voor de betreffende woning.

Stap 1: De toewijzing zal plaatsvinden op 27 november 2023. Dan zal Heijmans of de makelaar telefonisch contact met jou opnemen als een bouwnummer aan je toegewezen is. 

Stap 2: Als je een woning toegewezen hebt gekregen, wordt er direct een informatief gesprek met jou ingepland via Microsoft teams of op kantoor bij de makelaar/Heijmans. Dit gesprek vindt indien mogelijk diezelfde week nog plaats.

Stap 3: Bij dit informatieve gesprek zal de makelaar/Heijmans de verkoopstukken (verkooptekeningen, technische omschrijving, koperskeuzelijst, de koop-/aannemingsovereenkomsten en bijlagen) met je doornemen en kun je al jouw vragen over de woning stellen.  

Stap 4: Na dit gesprek heb je maximaal één week een optie op de woning. Dit houdt in dat je binnen deze tijd kunt nadenken of je tot aankoop over wil gaan of niet. De woning zal in de tussentijd niet aan een ander verkocht worden.  

Stap 5: In deze periode kun je bij de makelaar/Heijmans nog vragen stellen en aangeven of je over wil gaan tot aankoop. Zodra dit doorgegeven is wordt er een afspraak ingepland en word je uitgenodigd om de gegevens aan te vullen die nodig zijn voor opmaak van de akte. Denk daarbij aan de persoonlijke gegevens (NAW, geboortedatum, plaats, telefoonnummer, burgerlijke staat, en/of het eventuele hypotheekbedrag welke als ontbindende voorwaarde opgenomen kan worden in het contract). Ook is dat het moment waarop grote zogenaamde KAO-opties doorgegeven moeten worden. Denk dan aan een uitbouw/dakkapel/dakraam bijv. indien je deze op wil nemen in de koop-/aannemingsovereenkomst. Zodra de akte gegenereerd is (binnen enkele dagen) zal deze gedeeld worden. Tijdens een afspraak wordt de koop-/aannemingsovereenkomst doorgenomen en worden alle vragen hierover beantwoord. Zodra over alles duidelijkheid is, kan de  koop-aannemingsovereenkomst digitaal middels Adobe Sign ondertekend worden.  

Interesse in een woning of kavel? Schrijf je in voor de voorverkoop
✓ Krijg voorrang bij de toewijzing van de woningen tijdens de start verkoop

Voorkeur voor woningtype: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.