Aarlesche Erven.
Wonen tussen stad en land

Een prachtige, nieuwe woonplek voor iedereen die gek is op de levendigheid en dynamiek van de stad, maar die tegelijkertijd ook houdt van natuur en ruimte. Nationaal Landschap Het Groene Woud is je achtertuin! Wandelen en fietsen door bos en heide, genieten van flora en fauna.

Met het centrum van Best naast de deur en Eindhoven op 20 minuutjes rijden heb je alles voor een goed leven bij de hand: winkels, onderwijs, medische zorg en gezellig uitgaan. In nog geen half uur ben je met de auto in Tilburg en Den Bosch. Stap in station Best op bus of trein; de verbindingen naar Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en de Randstad zijn perfect. Ook komen in Aarlesche Erven een basisschool en kinderopvang. Naar verwachting kunnen de kinderen van 0-13 jaar na de zomervakantie van 2024 terecht. Hoe fijn, lopend naar school!

In de komende jaren worden hier 880 woningen gerealiseerd in verschillende woningtypen. Met de historie en de natuur als inspiratiebron wordt het een heerlijk groene wijk met een karakteristieke, eigentijdse architectuur. Ook duurzaamheid is een belangrijke pijler van de Aarlesche Erven. In de Aarlesche Erven is ruimte voor iedereen, jong en oud. Lekker leven, spelen, bloeien en groeien.