Nu in verkoop

De eerste 56 woningen van de Waarden van Aarlesche Erven zijn in verkoop. De loting en eerste toewijzing heeft plaatsgevonden op 22 augustus 2022. Inschrijven is nog mogelijk. Als je je inschrijft op een woning die onder optie staat dan word je op de reservelijst geplaatst.

Neem rustig de tijd om alle informatie goed door te nemen. Meer weten over de verkoopprocedure?

 

Verkoopprocedure →

 

Interesse in een woning?

Volg onderstaande stappen.

Stap 1 | Maak kennis met de woningtypes

Op de website vind je nu meer informatie over de verschillende woningtypes. Denk aan afbeeldingen, kenmerken en de vanafprijs.

Bekijk woningtypes →

Stap 2 | Welke bouwnummers kies jij?

Op de interactieve kavelkaart op de website kan je zien waar alle bouwnummers gelegen zijn en wat de beschikbaarheid is.

Bekijk kavelkaart →

Stap 3 | Download de verkoopdocumentatie

Je kunt op de website alle verkoopdocumentatie downloaden, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen. Ook hebben we een sfeermagazine en een brochure per woningtype. Zo kan jij je thuis rustig inlezen en een goede keuze maken voor jouw favoriete woningen.

Ga naar downloads →

Stap 4 | Inschrijven favoriete bouwnummer(s)

De loting en eerste toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden. Inschrijven is nog wel mogelijk. Je wordt op de reservelijst geplaatst als je je inschrijft op een woning die onder optie staat.

Inschrijven woning →

Heb je nog vragen?

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een e-mail of neem contact op met de makelaar.