Inschrijving open!

Welkom bij de online start verkoop van de eerste 56 woningen van de Waarden van Aarlesche Erven.

Neem rustig de tijd om alle informatie goed door te nemen. Je hebt tot zondag 21 augustus 2022, 23.59 uur om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer(s).

Meer weten over de verkoopprocedure?

 

Verkoopprocedure →

 

Interesse in een woning?

Volg onderstaande stappen.

Stap 1 | Maak kennis met de woningtypes

Op de website vind je nu meer informatie over de verschillende woningtypes. Denk aan afbeeldingen, kenmerken en de vanafprijs.

Bekijk woningtypes →

Stap 2 | Welke bouwnummers kies jij?

Op de interactieve kavelkaart op de website kan je zien waar alle bouwnummers gelegen zijn. Zo kun je goed kiezen welke bouwnummers jouw favoriet zijn.

Bekijk kavelkaart →

Stap 3 | Download de verkoopdocumentatie

Je kunt op de website alle verkoopdocumentatie downloaden, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen. Ook hebben we een sfeermagazine en een brochure per woningtype. Zo kan jij je thuis rustig inlezen en een goede keuze maken voor jouw favoriete woningen.

Ga naar downloads →

Stap 4 | Inschrijven favoriete bouwnummer(s)

Inschrijven is mogelijk tot zondag 21 augustus 2022, 23.59 uur. Je kunt maximaal 10 voorkeuren doorgeven. De woningen worden toegewezen op basis van loting via de notaris. Het moment van inschrijven heeft geen invloed op deze loting.

Inschrijven woning →

Heb je nog vragen?

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een e-mail of neem contact op met de makelaar.