Maak kennis met de partners

Maak kennis met onze keuken- & badkamerpartners

Nuva Keukens is door Heijmans geselecteerd om je te adviseren over de keuken in je nieuwe woning. Nuva Keukens is een echt familiebedrijf en bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar. Wat ooit begonnen is als kleine zelfstandige keukenzaak met drie werknemers, is nu uitgegroeid tot een echte keukenspecialist met vijf vestigingen in Brabant en Limburg.

Raab Karcher is door Heijmans geselecteerd om je te adviseren over de tegels en het sanitair in je nieuwe woning. Vanwege de jarenlange kennis en ervaring is Raab Karcher al lange tijd één van de partners van Heijmans in het koperskeuze traject voor de badkamer en toiletruimte.

Nuva Keukens – Goed bedacht!
Goed bedacht is het resultaat van meedenken. Dat is wat wij doen. Dat is het gevoel dat we je willen meegeven. Of het nu in de oriëntatiefase is, of jaren na de aankoop van je keuken. We helpen je graag bij het uitzoeken van een keuken die bij je past. Ons team in Tilburg staat voor je klaar. Zij kennen alle ins en outs van het project.

Bovendien heeft het voordelen wanneer je kiest voor een Nuva keuken in je nieuwe woning:

– Advies op maat, met de gegevens van de keukenruimte
– Leidingwerk coördinatie
– Tussentijdse controles in de keukenruimte
– Intensief contact met de aannemer
– Levering, montage en service in eigen beheer

Raab Karcher
Wij bieden een ruim aanbod aan stijlvolle badkamers, keukens, deuren en woonvloeren in verschillende stijlen en prijsklassen. De vakkundige specialisten helpen je graag bij het inrichten van je woning.

Belangrijk om van je huis iets bijzonders te maken. Een echte eigen plek die jouw persoonlijkheid reflecteert en maximaal woongenot oplevert. De selectie van de juiste materialen en producten is belangrijk omdat ze geruime tijd de woonsfeer gaan bepalen, maar ook bijdragen aan de functionaliteit van de woning.

Tijdens je bezoek aan de showroom, kan je de materialen die in de woning worden toegepast zien en voelen. Ook kan je al je vragen stellen en krijg je uitleg over de toepassing van de materialen. Met behulp van 3D-software zal de showroomadviseur samen met jou je droombadkamer realiseren op basis van je wensen en het budget. Je nieuwe badkamer wordt daarmee direct werkelijkheid!