Feestelijke start bouw De Waarden

Onlangs startte de bouw van nieuwe woningen in De Waarden (Aarlesche Erven in Best). Ter gelegenheid hiervan was de bouwplaats omgevormd tot een evenementenlocatie, compleet met stretchtent en feestelijke decoratie.

Wethouder Dijkhoff sprak tot de toekomstige bewoners en onderstreepte de levendige gemeenschap van Best en het belang van sterke buurtrelaties. Clemens Hoedjes van Heijmans schonk symbolisch een insectenhotel aan de wethouder, als teken van de duurzaamheidsfocus van het project.

De sfeer was levendig en feestelijk. Kopers en gasten deelden ervaringen, genoten van eten en drinken en toostten op de succesvolle bouw. Velen kenden elkaar al van een vorige bijeenkomst, wat bijdroeg aan de opkomende sociale samenhang in de buurt. Er was ook ruimte voor de jongere generatie om elkaar te leren kennen.

Inmiddels is 80% van de huizen verkocht, er zijn nu nog enkele grotere gezinswoningen beschikbaar. Verwacht wordt dat de eerste bewoners tegen het einde van dit jaar hun nieuwe woningen zullen betrekken.

Bekijk hier de nog beschikbare woningtypes